Et udvalg af vores seneste vækstcases

Når du samarbejder med os, tager vi os af de tunge løft, så du kan nyde mere websitetrafik, kundeemner og omsætning.

Har været en gevinst for min virksomhed

“Jeg har arbejdet sammen med Jacob fra All Social i mere end 1 år, og har udelukkende positivt at sige om samarbejdet. All Social har stået for vores sociale markedsføring på Facebook og Instagram. Jacob er gæv, skarp, reel, hurtig, serviceminded, ydmyg og ikke mindst ærlig! Jacob har skabt resultater og vækst for min virksomhed, som er ud over det sædvanlige. Jeg giver All Social mine aller bedste anbefalinger – de er en gevinst for min virksomhed.”

Mette Knudsen
CEO | Mette P

all Social kan klart anbefales

”Vi har arbejdet med All Social i 15 måneder og har på intet tidspunkt overvejet at skifte. De er dygtige til deres arbejde, målrettede og proaktive. Vi har været yderst tilfredse med samarbejdet. Stor anbefaling herfra.”

Michael Timm
Direktør | TINC

TINC
Stilkompagniet

Har været en gevinst for min virksomhed

“Jacob og all social er en bedste samarbejdspartner i min forretning. I vores webshop har vi outsourcet mange opgaver til bureauer, blandt andet Facebook og Instagram annoncering, som All Social står for. Vi har et tæt samarbejde, som ikke optaget for meget af min tid. De leverer hver uge en video rapport over foregående uge, med observationer, ændringer og anbefalinger, som jeg kan tage stilling til når det passer i mit program. Han leverer analyser af vores content og er proaktiv ifht. dannelse af netop dette. Mangler han content fra os i en hektisk period, skaber han det selv ud fra vores SoMe. Jacob arbejder også hurtigt, så når vi pludselig ændrer marketing plan i sidste øjeblik er Jacob fleksibel og sætter det hele op samme dag.”

Signe Dørge
CEO | Stilkompagniet

Bestil en uforpligtende performance analyse

Inkludere en gennemgang af jeres annoncer, copywriting, content og organisk appearance.

4,3 / Fremragende